Reviews

Wat anderen over mij zeggen

Simon Nab – Commercieel Manager Daloc

“Als Commercieel Manager ben ik, ongeacht goede cijfers of groei, altijd op zoek naar manieren om uit te sluiten dat we niet nog betere cijfers hadden kunnen realiseren. Met andere woorden, benutten we de maximale potentie van ons product op de markt. Om uit te sluiten dat onze teksten niet optimaal zijn, niet juist zijn, of niet juist overkomen huren wij Harold regelmatig in. Zijn teksten zijn fris maar niet te populair en zijn teksten weten in eenvoud en zonder teveel woorden te gebruiken de boodschappen en voordelen over te brengen.”

 

Naomi Brandwijk – Account Manager Veenman+
“Vorig jaar heb ik Harold leren kennen als docent van de minor Online Marketing op de Hogeschool Rotterdam. Met veel plezier heb ik deelgenomen aan zijn lessen waar hij iedere keer weer vol enthousiasme vertelde over zijn passie voor content creatie en copywriting. Harold motiveert je om out of the box en op een creatieve manier te denken en te ondernemen.”

Janine Harriët Slootmaekers – Fietsmarktplein B.V.
“Met veel plezier kijkt ons bedrijf (Fietsmarktplein) terug op de samenwerking. We hebben Harold gevraagd om een corporate story te schrijven om op één A4 ons verhaal te vertellen aan iedereen die dol is op fietsen! In een paar woorden kunnen wij zeggen: doeltreffend, verbeeldend, creatief en serieus met een knipoog. Wij zijn zeer tevreden en zullen in de nabije toekomst zeker nog vaker met Harold samenwerken!”


Cees Vingerling – Entrepeneur
“Harold Joëls beschikt over een bepaalde verhaalkracht die mij bijzonder aanspreekt. Het feestje om met toppers samen te werken. Harold is er daar één van. Een professional op het gebied van teksten met wie het plezierig samenwerken is.”


Hella Dankers – docent Hogeschool Rotterdam

“Met Harold hebben we een inspirator neergezet voor een groep van 80 studenten minor Retail & Winkel-formats. Hij heeft ze hands-on meegenomen door de strategische basis van e-retailing. Met als eindresultaat 40 tevreden Rotterdamse MKB ondernemers waarvoor de studenten een adviesrapport schreven. Bedankt en ‘smaakt’ zeker naar meer.”

Yvonne Heesen – Alert Verzuimspecialist
“Vindingrijk, snel tot de kern van je zaak gekomen… leuk!”

Nicky Rijckaert – A-Secretary
“De warming up, de krijtwagen en je creativiteit waren heerlijk. Het laat je dingen zien die je niet vaak ziet. Van jezelf én van anderen.”

Claudia Balkhoven – Stipter
“Bevlogen, betrokken, betrouwbaar en bijzonder creatief dat is Harold bij uitstek. Harold breng je niet snel van zijn stuk. Hij is in staat om moeilijke materie in tekst terug te brengen naar de absolute eenvoud. Hij heeft een aanstekelijk enthousiasme dat hij weet om te zetten in effectieve creativiteit. Nooit te beroerd om mee te denken en snel te helpen. Altijd bereid een stapje verder te gaan in alles wat hij bedenkt en doet!”

Remco Schouten – IMAP DB&S Corporate Finance
“For our new website www.dbens.nl we hired Harold for the content. With his experience and creativity he was able to make the text of our website more readable for our visitors. He has an open creative mind and knows how to translate complex items in accessible information for a broad public.”

Jeroen Schuyer – APM Terminals
“Harold is een bevlogen kerel. Ziet zaken in opmerkelijk daglicht en verwerkt dat in z’n pennevruchten. Of dat nu op kantoor, in het (voetbal)veld of in een urinoir van een bekend Marokkaans restaurant is. Met Harold aan je zijde weet je dat er vermakelijke verhalen ontstaan die het doorvertellen waard zijn. Een storyteller pur sang!”

Heleen Koppenol – Twins Fashion
“Ik heb de BusinessJam als manier van kennis en creativiteit ervaren en vond het een belevenis om nog vaak te herhalen…”

Rob Spaans – docent Hogeschool Rotterdam
“Harold is een uitdagende docent, trainer. Begin 2014 heeft Harold onze studenten geïnspireerd en veel wijzer gemaakt. Voor de minor Retail management op de hogeschool Rotterdam stond online marketing, omnichannel en mobile first als cursus op het menu. Middels interactieve gastcollege’s, eigen presentaties en een Skype-workshop heeft Harold de studenten actief gemaakt om deze kennis toe te passen in een praktijk opdracht bij MKB retailers uit het Rotterdamse. Missie geslaagd: bedankt Harold, mede namens onze studenten.”

Bjorn Arenoe – Arenoe Marketing Intelligence
“Harold is in staat om zich de complexe context van mijn business snel eigen te maken en te vertalen in een zeer kernachtig en vlot verhaal. Hij kiest hierbij vaak de creatieve invalshoek. Een zeer belangrijk pluspunt vind ik bovendien dat Harold zeer goed weet hoe hij internetteksten ‘populair’ kan maken voor zoekmachines. Als ondernemer is dit zeer belangrijk, omdat de investering zich daardoor feitelijk snel terugverdient. Vanaf dag één dat mijn nieuwe website in de lucht was verscheen hij hoog in Google en nog steeds neemt het aantal bezoekers op de website maand op maand toe. Al met al een zeer geslaagde investering.”

Nieuwsgierig?
Kijk in mijn portfolio of bij recent werk als je een idee wilt krijgen van mijn werk. Neem gerust contact met me op als je benieuwd bent naar wat ik voor jou kan betekenen.