Hoe schrijf je zelf SEO webteksten? (2)

In het eerste deel van ‘Hoe schrijf je zelf SEO webteksten?’ heb ik onder meer uitgelegd dat slimme webteksten niet alleen antwoord geven op de vragen van je doelgroep, deze vragen ook letterlijk formuleert op je website. Maar hiermee heb je slechts een stukje van de puzzel. Het schrijven en verleiden begint hu pas…

Verleidende webteksten Continue reading

Training social media voor het MKB op 28 maart

Op 28 maart 2014 verzorg ik samen met Meediasupport een Training Social Media voor het MKB in Hellevoetsluis. Wil je persoonlijke aandacht voor jouw cases en situaties, volledig verzorgd worden en naar huis met een professionele LinkedIn-foto, concrete handvatten, tips en input voor jouw social media-activiteiten? Meld je aan.

Flyer training social media voor het MKB

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue reading

#chalkofthetown

Met trots noem ik mezelf met ingang van vandaag copykrijter. Want met #chalkofthetown heb ik mijn rode Renaultje omgeturnd in een rijdende PR-stunt/ brainstormbak/ krijtwagen. Je kunt er van alles mee en op: kalken, kleuren, tekenen, schrijven, brainstormen. Voor allerlei leuke (kinder)momenten én businessevents. Denk aan een opening, pr bij je beursstand, een brainstorm ‘open air’ en bijvoorbeeld kinderfeestjes. Een levend gastenboek of een review achterlaten? Of laat mij een week met jouw ‘pay off’ of ‘logo’ rondrijden. Kijk bij krijtwagen en bel of mail me gerust voor meer informatie.