Tekstschrijver

Teksten met karakter

Je bent op zoek naar een creatieve (freelance) tekstschrijver of copywriter. Mijn doel is om je teksten zó te schrijven, dat ze beklijven. Want tekstschrijven is één, maar zoekmachinevriendelijke webteksten, (digitaal) lesmateriaal, bedrijfsjournalistiek, e-mailings en storytelling zijn toch een verhaal apart.

Over de rand

Ik hou van zuiver op de graat. Betovering door het pure. Maar ook van over de rand en tòch in de pot. Die knipoog. Een voetzoeker. Dat korreltje zout.

 


“Harold is een zeer fijne tekstschrijver die echt luistert naar zijn klant. Hij heeft het vermogen om zich echt te verdiepen in waar het om gaat waardoor hij dat levert wat je als opdrachtgever echt verwacht.”


Creativiteit nodig?

Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? Wil je me inschakelen als omdenker, merkstrateeg, content creator of creatieve tekstschrijver? Of heb je behoefte aan een training, begeleiding, workshop of advies op het snijvlak van creativiteit, tekstschrijven en (online) marketing en communicatie? Ik drink graag een copy koffie met je.